Interimpels

Interimpels

Tijdelijke opvallende waarnemingen vastleggen naar het heden.

Tijdelijk interessante waarnemingen in het voorbijgaan, nopen tot meerdere fronsen. Dagelijkse gebeurtenissen vastleggen en een leven geven. Waarheid aangevuld met fantasieën, daarbij de realiteit niet uit het oog verliezend. Drama met een lach. Kan dat? Soms wel, soms niet, het houdt mij scherp zo niet wakker.

Bestellen
Vijftig bij 50

Vijftig bij 50

De wonderbaarlijke techniek der sociale media bracht ons tezamen. Fotobeeld en dichterlijke tekst, een spel tussen woorden en beelden. Het licht der foto’s van de één bracht de ander tot een duistere tekst. Vreemden onder elkaar verzoenden zich tot samenwerking. Gezamenlijke absurditeit of toch realiteit. De lezer mag het bepalen!

Bestellen
Terrasperikelen

Terrasperikelen

Verleden met hang naar heden

Hij duikt in het verleden met hang naar nostalgie in fantasieën en waarheden. De toekomst zal het uitwijzen na het lezen en vooral ook kijken. Overgoten met lichte humor in geschreven filmende beelden. Hij beleeft de meest uiteenlopend gebeurtenissen in hoofd en hart. Zijn vingers dwingen hem om dit te tikken en vast te leggen. Vooreerst in een document met als uiteindelijk doel gedrukt op een bundel papier.

Bestellen